Brad Pitt ja Angelina Jolie adoptoivat jälleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaiset mediat uutisoivat eilen laajasti, että näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat jälleen laajentamassa perhettään adoptiolla. Äskettäin ensimmäisen biologisen lapsensa, Shiloh Nouvelin, Namibiassa synnyttänyt Jolie ja hänen miesystävänsä Pitt suunnittelevat nyt vanhemman poikalapsen adoptoimista.

US Weekly -lehdelle lausuntonsa antaneen pariskunnan lähipiiriläisen mukaan julkkisperhe haluaa adoptoida pojan innostaakseen myös muita adoptoimaan muitakin kuin vain vauvoja. Perheessä on Shiloh Nouvelin lisäksi jo entuudestaan adoptiolapset Maddox ja Zahara.

Pariskunnan suunnitelmista ei ole saatu muita tietoja, mutta Pitt ja Jolie eivät ole kiistäneet tietoja.

Stara.fi uutisoi pari päivää sitten, että Bradin ja Angelinan kallisarvoisen perhekuvat varastettiin muistikortilla perheen kamerasta. Nyt nuo miljoonien arvoiset kuvat on saatu takaisin ja tällä hetkellä vain yksi niistä on vuotanut internetiin. Kalifornian poliisi on pidättänyt muistikortin varkaudesta yhden henkilön.

Muistikortin epäiltiin päätyvän myyntiin, joten perheen lakimiehet varoittivat lehtiä julkaisemasta kuvia, koska se olisi ollut varastetun omaisuuden myymistä eteenpäin. Pariskunnan tiedottaja Cindy Guagentin mukaan kuvat on palautettu, mutta enempää aiheesta ei tiedoteta.