Teinitähti myönsi käyttäneensä huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Billie Piper on myöntänyt käyttäneensä huumeita ja jopa harkinneensa itsemurhaa teinitähteytensä kulta-aikaan. Piper paljasti

asian Radio Times -brittilehden haastattelussa. Hän kertoi ajautuneensa huumeiden pariin paetakseen masennusta ja levy-yhtiön riistoa.

– Minulla oli todella synkkiä hetkiä kun olin 16-vuotias, enkä halunnut enää jatkaa sitä. Jumalan kiitos, että en onneksi tehnyt itselleni mitään. Managerit ja muut teettivät minulla liikaa töitä ja siksi olin lopen uupunut ja katkera, Billie Piper vuodatti lehdessä.

– Olin nuori, vihreä alalla ja minusta otettiin kaikki hyöty irti. Se oli valtava rahallinen rip-off. Vaikka tein silloin tuplasti enemmän töitä kuin nykyisin, ei minulle jäänyt juurikaan rahaa.

– Kokeilin kaikkia mahdollisia aineita, mutta siitä ei tullut koskaan ongelmaa. Pääni oli pilvissä, olin vihainen, neuroottinen ja itsetuhoinen, eli todella vaikea tapaus lähimmille ihmisille.

23-vuotias brittinäyttelijä kiittää selviytymisestään miestään, Chris Evansia, joka palautti Billien elämän taas raiteilleen. Pari meni naimisiin Las Vegasissa Piperin ollessa 18-vuotias.

Billie Piper nousi julkisuuteen 14-vuotiaana vuonna 1998 Because We Want To -hittilevyllään. Hänen Day And Night -singlensä oli myös Suomessa suosittu tanssihitti vuonna 2000.