Beckham lensi tuhat kilometriä parturiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisvaimo Victoria Beckham ei tyydy ihan mihin tahansa parturiin, vaan luksuselämään tottuneelle tähdelle kelpaa vain paras. Spice Girls-yhtyeestä julkkismaailman supertähdeksi noussut Victoria lensi äskettäin yli tuhat kilometriä parturiin.

32-vuotias Victoria oli Saksassa katsomassa miehensä Davidin suorituksia futiskentillä, kun hänelle tuli pakottava tarve lisätä hiustenpidennyksiään. Entinen Posh Spice näki nimittäin hänestä otettuja valokuvia ja huomasi niissä päässään lähes kaljun kohdan.

– Hän oli raivoissaan kun näki kuvista kaljun kohdan päässään. Hän halusi korjata asian ennen Portugalin peliä, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

– Olemme hoitaneet Victorian hiukset jo kuuden vuoden ajan. Hän soitti ja kysyi olisimmeko voineet lentää Saksaan lisätäksemme hänen hiustenpidennyksiään. Hän lensi kuitenkin lopulta Lontooseen. Hiustenpidennykset maksoivat 2.500 euroa, salongin omistaja Angelo Georgiou kertoi lehdelle.

– Hänen hiuksensa näyttävät nyt paljon paksummilta, mutta hänellä ei koskaan ollut kaljua kohtaa päässään.

Victoria Beckhamin tiedottaja myönsi Victorian Lontoon visiitin, mutta hänen mukaansa matkan tarkoituksena oli tavata kirjankustantajia.