Puistobluesissa 9.000 kuulijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna järjestetty Järvenpään Puistoblues keräsi järjestäjien mukaan Vanhankylänniemeen noin 9.000 kävijää. Aurinkoinen sää ja kiinnostava ohjelmisto houkutteli paikalle yleisöä siinä määrin, että tapahtuman kävijätavoite saavutettiin.

Lauantaina järjestetyssä pääkonsertin pääesiintyjänä nähtiin Gary Brookerin luotsaama klassisen rockin legenda Procol Harum, joka tuli tunnetuksi vuonna 1967 yhdellä maailman tunnetuimmista rock-hiteistä Whiter Shade Of Pale. Blues-päivän tähtenä nähtiin myös Buddy Guy. Yleisöä konsertissa oli noin 6.000.

– Oli hieno nähdä, että monipuolinen ohjelmamme vetosi Puistobluesyleisöön. Oli tärkeää saada alle onnistunut tapahtuma ennen ensi vuoden 30-vuotisjuhlafestivaalia. Juhlavuoden kunniaksi pyrimme kokoamaan todella kovan kattauksen sekä pääkonserttiin, bluesklubeille että blueskadulle, tapahtuman puuhamies Jouni Hyytiäinen kertoo.

Euroopan johtava bluesfestivaali Puistoblues täyttää ensi vuonna 30 vuotta.