Hanna Pakarinen sai kolmen levyn sopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähti Hanna Pakarinen on tehnyt uuden, kolmen levyn mittaisen levytyssopimuksen levy-yhtiö SonyBMG:n kanssa. Keikkatauolle elokuun alussa suuntaava artisti tekee loppuvuoden uutta albumiaan, joka julkaistaan keväällä 2007.

– Miusta tää on vaan niin siistii suunnitella tulevaa ja työstää uutta materiaalia, kuvailee Hanna innoissaan.

– Olemme erittäin ylpeitä, että saamme jatkaa Hannan kanssa. Hänelle on edessään pitkä ja kestävä ura, toteaa puolestaan SonyBMG:n toimitusjohtaja Kimmo Valtanen.

Lappeenrannasta kotoisin olevan Hanna Pakarisen edellinen levy Stronger on myynyt kultaa ja hänen debyyttinsä When I Become Me yli 55.000 kappaletta. Pakarinen tunnetaan kappaleistaan Stronger Without You, Fearless ja Love Is Like A Song.