Ritari Ässä kiistää kännisekoilun Wimbledonissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti David Hasselhoff heitettiin huhujen mukaan äskettäin ulos maineikkaalta Wimbledonin tennisalueelta. Tähti on kiistänyt lentäneensä ulos juopuneen käytöksensä takia ja käyneensä vain keskusteluja turvamiesten kanssa.

53-vuotias Baywatch -tuottaja ikuistettiin valokusiin, kun vartijat saattoivat häntä pois kilpailualueelta. Yhdeksi alueelta poisheittämisen syyksi on juopumustilan lisäksi mainittu Hasselhoffin pyrkimys päästä pelaajille tarkoitettuun baariin ilman lupaa.

Silminnäkijöiden mukaan Hasselhoff oli räkäkännissä ja joutui kahnaukseen turvamiesten kanssa, koska hänellä ei ollut asiaan kuuluvaa vip-passia. Myös tähden tiedottaja myöntää tämän välikohtauksen syyksi.

– David ystävineen nautti Wimbledonissa päivästään tenniksen parissa. Iltapäivällä siellä oli jotain epäselvyyttä vip-passien kanssa, kun hän pyrki sisään baariin. Tilanne ratkaistiin henkilökunnan kanssa, ja raportit ulosheittämisestä ovat virheellisiä, tiedottaja kertoi.