Nickelback-laulaja kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisen Nickelback -yhtyeen laulaja Chad Kroeger pidätettiin toissa viikolla hänen jäätyään kiinni rattijuopumuksesta. Yhtyeen keulahahmon ohjastama auto pysäytettiin, kun poliisi huomasi sen liikehtivän epäilyttävästi ja ajavan lisäksi ylinopeutta.

Yhtyeen kotimaisemissa Vancouverin alueella pidätetty rocktähti pääsi pian vapaaksi, mutta odottaa parhaillaan syytettä rattijuopumuksesta.

Nickelback nähtiin viimeksi kiertueella Euroopassa, kun yhtye oli mukana lämmittelijänä Bon Jovi -yhtyeen Have a Nice Day Tour -turneen Euroopan keikoilla.

Yhtyeen viides albumi All The Right Reasons julkaistiin viime vuonna. Kroegerin lisäksi yhtyeessä soittavat nykyisin Ryan Peake, Mike Kroeger ja Daniel Adair. Nickelbackin tunnetuin hitti on vuonna 2001 julkaistu How You Remind Me.