Jamie Foxx lauloi vastanäyttelijänsä kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jamie Foxx nähdään syksyllä Miami Vice -sarjan elokuvaversion tähtenä. Leffan kuvausten aikana hän käytti laulajan taitojaan hyväkseen ja esitti uuden albuminsa kappaleita vastanäyttelijälleen Naomie Harrisille kahden kesken.

Brittinäyttelijä Harris oli äärimmäisen otettu tuosta kohteliaisuudesta ja kyynelehti Foxxin esittäessä kappaleitaan hänelle. Hän oli erittäin otettu myös siitä, että oli ensimmäisiä, jotka saivat kunnian kuulla Foxxin uuden Unpredictable -albumin kappaleita.

– Hän levytti albumiaan samaan aikaan, kun teimme elokuvaa ja hän kutsui minut bussiin rakennettuun studioonsa. Hän lauloi minulle niin, että purskahdin itkuun, Naomie Harris kertoi The Sun -lehdessä.

Lue Staran Jamie Foxx haastattelu tästä!