Chingy : Pullin’ Me Back

Singlet · Stara.fi

Jenkkistara Chingy, oikealta nimeltään Howard Bailey Junior, tuli Euroopassakin tunnetuksi kolmen vuoden takaisella Right Thurr -hitillään, joka lohkaistiin multiplatinaa myyneeltä Jackpot -albumilta.

Nyt miehen tuoreelta Hood Star -albumilta lohkaistaan single Pullin’ Me Back. Kappale on perinteistä mustaa slovarikamaa, jota voisi kuvitella kuuntelevansa klubeissa illan viimeisenä slovarina tai vaikkapa hämyisessä koti-illassa tunnelmaa luomassa. Kappaleen on tuottanut hiphop- ja r&b-veteraani Jermaine Dupri.

Mikrofonin varresssa vierailee Tyrese, jonka astetta korkeampi soundi tuo kappaleeseen hieman dynamiikkaa, kun Chingyn oma ääni on samettisen pehmeä. Chingyn flow tuntuu muutaman kuuntelukerran jälkeen leppoisan rullaavalta. Itse kappale ei tuota mitään suuria elämyksiä, vaan se on genrensä peruskauraa. Single on kaunista keskivertokamaa.

Pisteet 3/5