Suri Cruisen syntymätodistus epäilyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat piilotelleet huhtikuussa syntynyttä tytärtään Suri Cruisea niin onnistuneesti, että amerikkalaismediat ovat alkaneet jo epäillä julkisesti lapsen olemassaoloa.

Pariskunta pyrkii nyt katkaisemaan huhuilta siivet julkaisemalla Surin syntymätodistuksen, mutta epäselvä todistus on aiheuttanut vain uusia kysymyksiä ja epäilyjä todistuksen aitoudesta.

Todistuksesta on löydetty useita epäselvyyksiä. Kyseisellä sairaalalla on TMZ.comin mukaan tapana kirjoittaa syntymätodistus kymmenen päivän sisällä syntymästä, mutta Surin todistus on kirjoitettu 20 päivää perhetapahtuman jälkeen. Lisäksi äidin nimeksi on kirjoitettu Kate, vaikka Holmesin virallinen nimi on Katherine.

Lisäksi todistuksen allekirjoittanut Anne Heffernan ei ollut paikalla synnytyksessä eikä hän ole nähnyt lasta. Sairaala selittää tämän sillä, että Surin piti saada nopeasti passi, ja siihen tarvitaan syntymätodistusta.

Syntymätodistus löytyy tästä!