Jackie Chan sekoili juovuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten actionleffojen tähti Jackie Chan pilasi käytöksellään taiwanilaisen laulaja Jonathan Leen keikan Hong Kongissa maanantaina. Vahvasti humalassa ollut näyttelijä haukkui vielä kaupan päälle yleisönkin, Ming Pao Daily News uutisoi tiistaina.

Lehden mukaan Chan nousi yllättäen lavalle ja vaati saada laulaa dueton yhdessä suositun artistin kanssa. Lee oli jo suostumassa, kunnes Chanin yritykset ohjata Leen yhtyeen soittajia osoittautuivat turhiksi. Sekoilun jatkuessa yleisö alkoi huudella solvauksia Chanille. Lehden mukaan näyttelijä tunnusti yleisölle olevansa juovuksissa.

Konserttia edeltävänä iltana Chan oli mukana Leen konsertissa kutsuttuna vierailevana tähtenä. Tähden tiedottaja ei halua kommentoida konsertin tapahtumia, koska ei ollut tapahtumahetkellä paikalla.