Lovex : Die A Little More

Singlet · Stara.fi

Tamperelainen rocktulokas Lovex on menestynyt mainiosti esikoisalbumillaan Divine Insanity. Levyltä lohkaistu Guardian Angel -single rikkoi potin ja nosti yhtyeen kotimaisen rockin huipulle. Myös yhtyeen kaunis Remorse -single tuki tuota saavutusta.

Nyt Lovex lohkaisee albumiltaan singlen Die A Little More, joka on kevyttä ja menevää rockpaahtoa, mutta ei silti yllä albumin parhaimmistoon. Taustalla vilahtelevat synasoundit tuovat viisuun pikantin lisän ja bridgessä mukaan tuleva skittapaahto toimii hienosti.

Kertosäe on juuri ja juuri kolahduksen rajamailla, mutta lopullinen niitti puuttuu. Kappale siis tarttuu mukavasti ja saa jalan polkemaan lattiaa, mutta se takuuvarma hittikoukku siitä jää puuttumaan. Loppuosan kikkailut nostavat onneksi hiukan tunnelmaa.

Pisteet 2/5