Justin Timberlake yllätyskeikalla Euroopassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen poptähti Justin Timberlake on viettänyt viime aikoina hienoista hiljaiseloa keikkarintamalla. Mies haluaa seuraavalla levyllään uudistaa popmusiikkia, ja tulevan levyn markkinointi on pitänyt Justinin kiireisenä molemmin puolin Atlanttia.

Veri vetää kuitenkin esiintymislavoille, ja viime lauantaina Justin nousi yllättäen lavalle Amsterdamissa. Hän oli tosin jo valmiiksi Euroopassa markkinoimassa albumiaan. Promoturneeseen sisältyy myös joitain muita pienimuotoisia klubikeikkoja. Amsterdamissa Timberlake esiintyi hyvin pienimuotoisesti ”mies ja kitara” -tyyliin.

Timberlaken uusi FutureSex/LoveSounds -albumi julkaistaan 12. syyskuuta. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään SexyBack. Levyn tuottajina ovat muiden muassa Timbaland, Rick Rubin ja Justin itse.