Angelina Jolie ja Brad Pitt jälleen yhdessä valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt rakastuivat yhteisen Mr & Mrs Smith -elokuvansa kuvauksissa. Nyt Angelina on kiinnitetty Bradin seuraavaan elokuvaan, joten heidät nähdään pian uudelleen yhdessä valkokankaalla. Elokuvan tuottaa Brad Pittin omistama Plan B -tuotantoyhiö.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo journalisti Daniel Pearlista, joka kidnapattiin ja teloitettiin Pakistanissa vuonna 2002. Pearl oli maassa tutkimassa terroristiyhteyksiä Al Qaedan ja Pakistanin tiedustelupalvelun välillä. Angelina nähdään leffassa toimittajan vaimon, Mariane Pearlin, roolissa.

– Elokuva keskittyy tiiviiseen yhteistyöhön, jota maailmalla tehtiin Danielin löytämiseksi. Toivomme, että elokuva lisää ymmärrystä maailman ihmisten ja uskontojen välillä. Pyrimme esittämään tapahtumat mahdollisimman realistisesti ilman vihaa tai tuomitsemista, Brad Pitt kertoi WENN-julkaisulle.

Brad Pittin entinen vaimo Jennifer Aniston ei ole innoissaan Jolien valinnasta, sillä hän oli aikanaan perustamassa Plan B -yhtiötä ja tuolloin Jenniferin oli määrä esittää elokuvassa Mariane Pearlin roolia.

– Jennifer on kauhuissaan, koska Brad päätti antaa roolin Angelinalle, sillä hän suostutteli Danielin vaimon myymään tarinan elokuvaoikeudet. Jennifer toivoi saavansa tuosta roolista Oscarin. Päätös oli sydämetön, mutta avioerossa Brad sai yrityksen itselleen, joten hän voi tehdä mitä haluaa, tähden ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Daniel Pearlin tarina on esillä myös Outkast -yhtyeen Speakerboxxx/The Love Below -levyltä löytyvässä War -kappaleessa seuraavasti: ”And why in the fuck did Daniel Pearl have to pay the price for his life and his wife plead twice?”.