Teinipopparit nyrkkitappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu teinitähti Nick Carter ja hänen pikkuveljensä Aaron Carter saavat oman reality-ohjelmansa televisioon. House Of Carters -ohjelmassa seurataan viisihenkisen sisarusparven elämää. Ohjelman ensi-iltaa edeltäneenä iltana veljekset päätyivät selvittelemään välejään kunnon nyrkkitappelulla Los Angelesissa.

– Olemme veljeksiä. Tällaista tapahtuu. Aaron tuli kimppuuni ja hyökkäsin takaisin. Syynä oli pieni väärinkäsitys, Nick selitteli People-lehdelle.

– No, olemme veljeksiä, mutta tällä kerralla…, Aaron sanoi ja esitteli mustaa silmäänsä ja otsassaan olevaa mustelmaa.

Aaronin kaksoissisko Angel kertoi lehdelle kameramiehen tulleen poikien väliin ja lopettaneen tappelun. Ohjelman kuvaukset olivat jo alkaneet, joten koko tappelu nähdään lokakuussa alkavan House Of Carters -ohjelman jaksoissa.

Ohjelmassa seurataan viittä sisarusta, jotka yrittävät elää poissa vanhempiensa siipien alta. Edellämainittujen sisarusten lisäksi ohjelmassa ovat mukana myös siskot Bobbie Jean ja Leslie.