Robbie Williams pitää kirjaa seksikumppaneistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on valloittanut menestyksekkäällä urallaan miljoonia sydämiä. Samalla hänen makuuhuoneessaan on vieraillut liuta kaunottaria. Poppari pysyy hyvin kärryillä ”pääluvustaan” pitämällä sänkykumppaneistaan tarkkaa listaa.

Lehtitietojen mukaan Robbie kellisti yksistään viime viikolla neljä eri naista, jotka ovat samalla päätyneet hänen pieneen ”mustaan kirjaansa”.

– Robbiella on niin monta yhden yön suhdetta, ettei hän voisi muistaa heitä kaikkia. Siispä hän pitää nykyisin heistä yksityiskohtaista kirjanpitoa, jotta tietäisi kenen kanssa on maannut ja voisi muistella heitä myöhemmin, lähde kertoi brittilehti Daily Starille.

Lehden mukaan lista sisältää naisten nimien lisäksi iät, yhteystiedot ja pisteytyksen heidän seksuaalisista taidoistaan. Kyseinen lista toimii samalla varmistuksena esimerkiksi niissä tapauksissa, että nainen soittaa Robbielle ja väittää olevansa hänelle raskaana. Nyt Robbie voi tarkistaa listaltaan, onko hän edes viettänyt yön kyseisen naisen kanssa.

– Hän haluaa lisäksi pitää yhteyttä joidenkin valloitustensa kanssa, ja tavata heitä kun seuraavan kerran saapuu samaan kaupunkiin. Listan avulla Robbie voi tarkistaa kenen kanssa kannattaa olla myöhemminkin yhteydessä.