Tom Cruisesta tekeillä paljastuskirja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise on saamassa itsestään kertovan paljastuskirjan. Brittikirjailija Andrew Morton on kertonut julkaisevansa pian kirjan, joka kertoo kaiken kiistellystä Hollywood-tähdestä ja hänen elämästään.

Morton vietti viime kuukaudet Yhdysvalloissa haastatellen Cruisen lähipiiriä, ja nyt kirja on kirjoitusvaiheessa. Julkaisu tulee käsittelemään varsinkin Cruisen uskontoa, elokuvauraa ja luonnollisesti myös seksuaalisuutta. Morton on tehnyt kirjaa varten taustatyötä jo vuoden ajan.

Joitain Mortonin esiin kaivamia tietoja on vuotanut jo nyt kirjailijapiireihin Yhdysvalloissa aiheuttaen alati kasvavaa kiinnostusta kirjaa kohtaan. Tom Cruisen tiedottajan mukaan kirjailija ei ole ottanut yhteyttä näyttelijään missään vaiheessa. Opus julkaistaan aikaisintaan kuukausien kuluttua eikä tarkkaa aikataulua ole vielä päätetty.

Andrew Morton tuli vuonna 1992 tunnetuksi kiistellystä Prinsessa Dianan käsitelleestä paljastuskirjastaan. Siinä hän paljasti Dianan kärsineen syömishäiriöistä ja toi julki prinsessan ja Prinssi Charlesin avio-ongelmat. Morton on sittemmin kirjoittanut paljastuskirjat myös Madonnasta ja Monica Lewinskystä.