Justin Timberlake myönsi käyttäneensä huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on puhunut avoimesti huumeidenkäytöstään. Parhaillaan Britanniassa seuraavaa sooloalbumiaan markkinoiva tähti myönsi käyttäneensä huumeita vapaa-ajallaan, mutta varoneensa aina, ettei kukaan saisi otettua kuvaa noista hetkistä.

– En ole koskaan jäänyt kiinni, vaikka olen käyttänyt tähän mennessä aivan liian monia huumeita. Olen vetänyt henkeen ja – kuka tietää mitä kaikkea, poppari avautui Observer Music Monthly -lehdelle.

– Joitain huumeita ei ole vielä laillistettu, koska ne laskisivat laillisten huumeiden, kuten tupakan ja alkoholin, myyntiä. Nikotiini aiheuttaa enemmän riippuvuuta kuin heroiini. Jätän kuitenkin saarnaamisen saarnaajille, Timberlake sivalsi lehdessä kannabiksen laillistamista.

– He sanovat, että liian paljon hyvää voi olla paha juttu. Olen pyrkinyt elämään kaidalla tiellä, mutta kaikkihan me teemme virheitä. Olen ollut todella sekaisin ja jäänyt kiinni housut kintuissa, mutta olen varmistanut aina, ettei kameroita ole paikalla.

Timberlake ei suostunut kertomaan tarkemmin mitä huumausaineita hän on käyttänyt, koska ei halunnut lisätä ”bensaa liekkeihin”.