Popin megatähtien kaksintaistelu peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on siirtänyt seuraavan levynsä julkaisua, koska julkaisupäivä olisi osunut samalle päivälle Justin Timberlaken seuraavan levyn kanssa. Robbie vetäytyi taistelusta, koska vain toinen heistä olisi voinut nousta julkaisuviikolla maailman albumilistojen ykkössijoille.

Vetäytyminen on saanut musiikkimedioissa aikaan kirjoittelua, joiden mukaan Robbie olisi samalla luovuttanut ”popin prinssin” tittelin Timberlakelle. Molempien tähtien albumien alkuperäinen julkaisupäivä oli 11. syyskuuta, The Sun kertoi. Robbien uuden albumin nimi on lehden mukaan 1974 ja Justinin puolestaan FutureSex: LoveSounds.

Robbie Williams julkaisee albuminsa nyt lokakuun alussa, vaikka silloin se joutuu kisaamaan ykkössijasta muiden muassa The Killersin kakkoslevyn kanssa. The Killers on kuitenkin paljon helpompi pala kuin Timberlaken oletettu menestysalbumi olisi ollut.