Stara.fi Podcast 31 – Nick Lachey

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara sai langan päähän Hollywoodin seuratuimpiin supertähtiin kuuluvan artisti Nick Lacheyn, joka tunnetaan meillä päin paremmin Jessica Simpsonin entisenä aviomiehenä ja pariskunnan yhteisen Newlyweds -realitysarjan tähtenä. Stara tavoitti Nickin New Yorkista Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa.

Miehen What’s Left Of Me -albumi on nyt julkaistu myös Suomessa. Nick kirjoitti levyn sanoituksia samaan aikaan, kun hän erosi Jessica Simpsonista. Nykyisin Vanessa Minnillon kanssa seurusteleva Nick kertoo Staralle myös elämästään seurattuna megajulkkiksena ja suhtautumisestaan juorulehtien perättömiin juttuihin.

Kuinka Nick Lachey päätyi suosituksi poptähdeksi? Koska miehen menestyksekäs 98 Degrees -poikabändi palaa tauolta? Millaista on olla nyt soolouralla yhtyeen sijaan? Entä missä päin Suomea Nick on käynyt lomailemassa? Lisäksi hän kertoi totuuden supermallien ja hulppeiden juhlien täyttämästä arjestaan.

Tervetuloa mukaan!