Darren Hayes naimisiin poikaystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisessa Savage Garden -yhtyeessä pinnalle noussut poptähti Darren Hayes on rekisteröinyt parisuhteensa, eli mennyt naimisiin poikaystävänsä Richard Cullenin kanssa. Tähti kertoi asiasta verkkosivuillaan maanantaina.

– Voin rehellisesti sanoa, että se oli elämäni onnellisin päivä. Olen onnellinen voidessani elää aikana, jolloin parisuhteeni on täysin laillinen ja oikeutettu, Hayes kirjoittaa Lontoossa toimitetusta seremoniasta.

Häävieraat kyyditettiin juhlimaan perhetapahtumaa salaiseen paikkaan.

– Emme tienneet lainkaan minne olimme menossa, mutta meitä pyydettiin ottamaan mukaan hammasharja. Sitten kuljimme linja-autolla hotelliin, jossa vietimme hauskan viikonlopun. Sinne tuli myös sukulaisia Australiasta, Darrenin ystävä Willie Williams kertoi People-lehdelle.

Australialainen Darren Hayes on ollut aiemmin naimisissa opettaja Colby Taylorin kanssa. Pari erosi vuonna 1998 neljän vuoden liiton jälkeen.

Hayes on ”astunut kaapista” jo vuosia sitten, mutta mediassa asiaa on käsitelty hyvin vähän. Hän on ilmoittanut olevansa homoseksuaali, mutta ei ole pitänyt asiasta suurempaa meteliä, koska se ei ole hänen mielestään merkityksellinen asia.

– Olen ylpeä itsestäni. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen tunnen vihdoin löytäneeni paikan, jossa sydämeni on turvassa. Sitä kannatti etsiä, hän kirjoitti.

Hayesin ja Daniel Jonesin muodostama Savage Garden -yhtye myi urallaan noin 12 miljoonaa albumia. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluu muiden muassa Truly Madly Deeply. Yhtye hajosi vuonna 2001 ja Hayes jatkoi soolouralla seuraavana vuonna.

Stara tapasi Darren Hayesin taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!