Hittiyhtye t.A.T.u. saapuu Seinäjoelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen vauhdikas tapahtumakesä huipentuu kuun lopussa, kun Vauhtiajot jyrähtävät käyntiin. 28. – 30. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään laadukkaan artistikattauksen lisäksi myös runsaasti näyttävää moottoriurheilua.

Perjantaina lavalle nousee tapahtuman pääesiintyjä, venäläinen hittiduo t.A.T.u. Samana iltana nähdään kotimaisista tähdistä Apulanta, Indica, Lovex, Uniklubi, Sonata Arctica, Winter Born ja Avide.

Lauantain pääesiintyjänä vierailee puolestaan Gary Moore, jota lämmittelevät kotimaisista Poets of the Fall, Popeda, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, Irina ja Yö. Juontajana bändilavoilla heiluu räväkkä radioääni Jaajo Linnonmaa.

Moottoreiden pärinää tapahtumassa kuullaan Suomen ainoalla katuradalla Seinäjoen ydinkeskustan tuntumassa. Radalla ajetaan Camaro Cup, Super 2000, Sport 2000, Legends, Honda Challenge, ATW Super Cross ja Mini 1000 -luokat sekä moottoripyöräkisoista Super Moto ja Ducati Cup. Vauhtia viikonloppuna siis riittää. Kuljettajia on mukana yhteensä 170.