Janet Jackson: Mariah Carey on diiva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnetut naispuoliset poptähdet Janet Jackson ja Mariah Carey ovat parhaillaan studiossa työstämässä yhteistä duettokappaletta. Janet on nyt kertonut julkisesti, että hänen mielestään Mariah on suurin diiva, jonka hän on koskaan tavannut, eikä Janet tarkoita sitä negatiivisessa mielessä.

Itsekin diivan elkeistään tunnettu Janet kehuu kilpakumppaniaan estoitta ja toteaa, että Careyn vahva läsnäolo studiossa ja hänen voimakas tahtonsa ovat ällistyttäneet hänet.

– Minusta Mariah vie potin. Tiedäthän, monet ihmiset pitävät sitä jotenkin negatiivisena, mutta minusta se ei ole lainkaan negatiivista. Hän on erittäin vahvatahtoinen, kuten siskoni La Toya. Jos he tapaisivat, he ottaisivat yhteen välittömästi, Janet kertoi Ryan Seacrestin haastattelussa.

Yhdysvaltalaisissa medioissa uutisoitiin äskettäin Janetin aikovan naimisiin vielä tämän syksyn aikana. Joidenkin tietojen mukaan kyseessä olisi ollut vain haastattelussa heitetty vitsi, mutta tietoa ei ole kuitenkaan kiistetty tähden lähipiiristä. Hänen seuraava albuminsa 20 Years Old julkaistaan syyskuussa.