Summer Sun Hits 3

Albumit · Stara.fi

Päättyvän kesän viimeinen kesäkokoelma on Summer Sun Hits 3, joka luotaa osaltaan loppukesän hittitarjontaa. Mukana on 20 kappaletta, joista suuri osa on julkaistu jo aiemmin muilla kokoelmilla. Kokoelman kakkososa oli mainio, mutta kolmoselle on koottu eräänlainen jämäsetti kesän terävimmän hittitarjonnan ulkopuolelle jääneistä kappaleista.

Hi_Tackin Say Say Say (Waiting 4 U) lukeutuu jo viime kevään hitteihin, kuten myös The Rasmuksen Shot.

Mighty 44 -yhtyeen surkea Million Bucks aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja Cascadan versioima Maggie Reilly -raiskaus Everytime We Touch jumputtaa tanssipoppia perinteiseen kierrätystyyliin kahden markan biitillä. Hieman parempaan tasoon yltää Beatfreakzin Somebody’s Watching Me, joka antaa hieman kunnioitusta alkuperäiselle hitille.

Sunrise Avenue -yhtyeen tarttuva Romeo kuuluu kokoelman parhaimmistoon, kuten myös legendaarisen Loleatta Hollowayn Love Sensation -klassikon päivitetty versio. Myös Uniting Nation -coverryhmän Ai No Corrida tanssittaa mainiosti ja Freemasons saa housevaihteen silmään.

Pisteet 2/5