Anna Nicole Smithin poika kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Anna Nicole Smith synnytti torstaina tyttären, mutta heti onnellisen perhetapahtuman jälkeen luvassa oli suru-uutinen. Smithin 20-vuotias poika Daniel Smith löydettiin nimittäin kuolleena Bahamalta.

Viranomaisten mukaan Danielin kuolinsyy on vielä epäselvä. Anna Nicole Smithin tiedottaja ja lakimies eivät ole vastanneet tiedusteluihin. Verkkosivuillaan Smith kuitenkin julkaisi tiedotteen tapahtuneesta. Sen mukaan perhe ei usko, että kuolemalla olisi tekemistä huumeiden tai alkoholin kanssa.

Bahaman poliisin tiedottaja Walter Evans vahvisti, että nimeltä mainitsemattoman julkisuuden henkilön poika on löytynyt kuolleena yksityisen sairaalan vastaanotolta Nassaussa.

Anna Nicole Smith tuli tunnetuksi Playboy -lehden kuvistaan. 26-vuotias Smith meni vuonna 1994 naimisiin 89-vuotiaan öljypohatta J Howard Marshall II kanssa. Aviomies menehtyi seuraavana vuonna, ja hänen perinnöstään taistellaan yhä.