Suomen kaunein poppari jälleen haussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimman naispopparin titteli, Miss Pop, on jälleen jaossa Stara.fi -verkkojulkaisussa. Lordi-yhtyeen Awa johtaa äänestystä, kakkossijasta käydään tiukkaa kamppailua.

Miss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys Suomen kauneimmasta popparista. Kilpailu järjestetään nyt viidennen kerran. Vuoden 2006 Miss Pop selviää syyskuun lopussa, kun yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua Stara.fi -verkkolehden sivuilla.

Tällä hetkellä Miss Pop 2006 -äänestystä johtaa Lordi-yhtyeen kosketinsoittaja Awa. Kakkossijaista käydään tiukkaa kamppailua Idols-tähti Katri Ylanderin ja PMMP-laulaja Paula Vesalan välillä. Kahden ensimmäisen viikon aikana ääniä on annettu jo yli 13.000, eli enemmän kuin viime vuonna yhteensä. Äänestyksen tilannetta voi seurata reaaliajassa internetissä.

Viime vuonna Miss Pop 2005 -tittelin voitti peräti 40 prosentin äänisaaliilla Hanna Pakarinen. Toiseksi sijoittui Jane-yhtyeen Mia Huovila ja kolmanneksi Indica-yhtyeen Jonsu.

Miss Pop -tittelin lisäksi Stara.fi -verkkolehdessä äänestetään loppuvuodesta myös Suomen komeimmasta miespopparin Mister Pop -tittelistä. Vuoden 2005 Mister Pop oli Poets Of The Fall -yhtyeen Marko. Vuotta aiemmin tittelin sai Antti Tuisku.

Stara.fi on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. Verkkojulkaisu kerää viikossa yli 67.000 eri lukijaa. Keväällä Stara laajeni myös viihdealan ilmaiseksi aikakauslehdeksi. Lehden painos on tällä hetkellä 15.000 kappaletta ja se toimitetaan tilaajille ilmaiseksi kotiovelle. Kuukausitasolla Stara tavoittaa yli 200.000 alle 30-vuotiasta lukijaa.

Äänestä Miss Pop suosikkiasi tästä!