Whitney Houston erosi viimeinkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekoukussa viime vuosina pahasti ollut laulaja Whitney Houston on jättänyt avioerohakemuksen. Hän ja r&b-tähti Bobby Brown olivat naimisissa 14 vuotta ja heillä on yhteinen tytär, 13-vuotias Bobbi Kristina.

Avioeron vahvisti People -lehdelle pariskunnan tiedottaja Nancy Seltzer. Hänen mukaansa Houston on hakenut avioeroa viime perjantaina Kaliforniassa. Virallinen eroprosessi alkaa ensi kuun alussa.

– Whitney oli eilen illalla Los Angelesissa järjestetyssä Ella Awards -tapahtumassa Clive Davisin kanssa. Siihen asiaan minulla ei ole lisättävää, tiedottaja kierteli.

Clive Davis on 74-vuotias maineikas musiikkituottaja, joten Whitneyn ja hänen välillään tuskin on kovinkaan kuumaa suhdetta.

Whitney Houston on yksi maailman kuuluisimmista artisteista, ja hän nousi maailmanlaajuiseen suosioon viimeistään vuonna 1992 superhitillään I Will Always Love You. Sitä ennenkin hänellä oli lukuisia listahittejä, joista tunnetuimmat ovat I Wanna Dance With Somebody, I’m Your Baby Tonight, One Moment In Time.

Bobby Brown on tehnyt urallaan muutaman hitin, joista tunnetuimmat ovat Humpin’ Around, Two Can Play That Game ja Every Little Step.