Ben Affleck jättää näyttelemisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Ben Affleck on kertonut jättävänsä valkokankaat ainakin hetkeksi, koska on kyllästynyt elokuviensa floppaamiseen. Pearl Harbour ja Armageddon -elokuvilla näyttelijöiden a-sarjaan noussut Affleck voi jatkossa keskittyä perhe-elämään vaimonsa Jennifer Garnerin ja pariskunnan lapsen kanssa.

– Haluan pitää nyt tauon ja olla hetken aikaa hissukseen. Päätin aiemmin, että teen vain elokuvia, joita todella haluan ja joista voin olla ylpeä, Ben totesi.

Kriitikot ovat kuitenkin tyrmänneet elokuvan toisensa jälkeen, eivätkä teattereiden kassakoneetkaan ole laulanut odotetusti. Varsinainen alamäki alkoi Affleckin ja hänen silloisen naisystävänsä Jennifer Lopezin yhteisestä Giggli -leffasta, joka valittiin useaan otteeseen vuoden huonoimmaksi elokuvaksi. Myös Paycheck ja Jersey Girl menestyivät heikosti.

Seuraavaksi Ben Affleck nähdään Superman-näyttelijä George Reevesin roolissa elokuvassa Hollywoodland. Rooliaan varten hän katsoi yli sata jaksoa Superman -televisiosarjaa.