Miami Vice -elokuva saa jatko-osan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaislähteiden mukaan Miami Vice -televisiosarjan elokuvaversio on floppaamassa, ja tuottamassa mahdollisesti jopa tappiota. Siitä huolimatta elokuva on tuoreimpien tietojen mukaan saamassa mahdollisesti jopa jatko-osan.

Jatko-osaa toivovat ainakin leffan päätähdet Colin Farrell ja Jamie Foxx, jotka ovat ilmaisseet ohjaaja-tuottaja Michael Mannille haluavansa tehdä vielä toisenkin Miami Vice -elokuvan.

– Colin ja Jamie tekivät mainiot roolisuoritukset Miami Vicessa, mutta olivat pettyneitä, ettei elokuva menestynyt paremmin. He haluavat nyt työskennellä uudelleen yhdessä ja molemmat haluavat tehdä toisen Miami Vicen. Heidän mielestään toiseen elokuvaan on hyvät mahdollisuudet, lähde kertoi Access Hollywood -julkaisulle.

Nyt tähdillä onkin kova työ saada Michaell Mann ylipuhuttua jatko-osaan. Aiemmin ohjaaja on ilmoittanut, ettei toista leffaa tule, ellei siihen löydy ensin aivan loistavaa tarinaa.