Jennifer Aniston pukeutuu parhaiten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on valittu People-lehden vuosittaisen pukeutumisäänestyksen voittajaksi. Nykyisin Vince Vaughnin kanssa heilasteleva tähti menestyi varsinkin kansanomaisen muotitajunsa ansiosta. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun lehden nettilukijat valitsivat voittajat, sillä aikaisemmin päätökset on tehnyt lehden toimitus.

– Hänellä on hyvin helppo muotitaju. Jennifer pukeutuu farkkuihin, t-paitoihin ja blazereihin, joten hän pukeutuu, kuten tavalliset ihmiset. Hänen ilta-asunsa ovat myös hyvin normaaleja, sillä kun lähdet itse ulos, voisit kuvitella pukeutuvasi kuin hän, People -lehden vastaava päätoimittaja Elizabeth Sporkin perustelee.

Jennifer Aniston jätti taakseen seksisymbolinakin mainetta niittäneen luonnonkauniin Halle Berryn, joka sijoittui toiseksi. Samoilla meriiteillä ratsastava näyttelijä Jessica Alba jäi kolmanneksi.

Trendikkäin miesjulkkis oli hieman yllättäen poppari Justin Timberlake, kun muotimaailman esikuvana tunnettu David Beckham voitti vain ”Kuka näyttää parhaalta farkuissa” -kategorian. George Clooney sai kiitosta mustavalkoisesta tyylistään.

– George Clooney on uusi Gary Grant. Yksi niistä miehistä, jotka todella kiinnittävät huomiota pukeutumisensa ja ulkonäköönsä, Sporkin hehkutti.