Ex-Destiny: Beyonce on julma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä taannoin kenkää saanut laulaja LeToya Luckett on saanut huomata, että bändikaverien pettämisellä ei ole hyviä seurauksia. Hän on ollut järkyttynyt siitä, miten entiset yhtyetoverit ovat hylänneet hänet kokonaan sen jälkeen, kun hän sai lähtöpassit menestysyhtyeestä.

Luckett ja Latavia Robertson saivat huomata saaneensa kenkää Destiny’s Chld -yhtyeestä vasta, kun he saapuivat kuvaamaan musiikkivideota Say My Name -kappaleeseen. Tuolloin heidän paikkansa yhtyeessä oli jo korvattu kahdella uudella jäsenellä, Michelle Williamsilla ja Farrah Franklinilla.

Tämän jälkeen kenkää saaneet laulajat nostivat kaksi oikeusjuttua yhtyettä ja manageri Matthew Knowlesia vastaan ja perustivat kilpailevan Anjel -tyttöbändin. Ei siis ole mikään ihme, että ystävyys loppui lyhyeen. Lyhytikäinen yhtye ehti julkaista vain Heavenly -nimisen albumin ennen hajoamistaan vuonna 2003.

LeToya Luckett varttui yhdessä Beyonce Knowlesin ja Kelly Rowlandin kanssa. Hänelle oli kuitenkin yllätys, kuinka ystävät jättivät hänet ja Latavia Robetsonin täysin ryhmän ulkopuolelle heidän lähtönsä jälkeen.

– Kukaan tytöistä ei ole soittanut minulle sen jälkeen, kun jätin yhtyeen, Luckett selittelee.

– Eniten kaipaan Beyonce ja Kellyn ystävyyttä. Tapasimme jo ala-asteella, joten vaikeinta on viettää syntymäpäiviä ja jouluja ilman heitä. Soitin Beyoncelle vuosituhannen vaihtuessa uudenvuodenaattona ja kerroin, että kaipaan ja rakastan häntä. Se oli vaikea paikka.

– Hän soitti minulle takaisin kolmen päivän kuluttua ja kertoi, että yhtye on lopettanut ja jäsenet siirtyvät soolourille. Sen jälkeen julkaistiin kuitenkin uusi Destiny’s Child -albumi, joten en tiedä mitä oikein tapahtui. Se oli julmaa.

Luckettin sooloalbumi LeToya nousi viime kesänä Billboardin Hot 100 -listan ykkössijalle.