Moby ja Debbie Harry kimppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin veteraaniartisti Moby ja Blondie -yhtyeen keulahahmona tutuksi tullut Debbie Harry ovat lyöttäytyneet yhteen tehdäkseen kappaleen kotikaupunkinsa New Yorkin kunniaksi. Kyseinen New York, New York -single julkaistaan lokakuussa.

Debbie Harry ei voinut vastustaa, kun hänelle tarjottiin tilaisuutta laulaa kaupungista, joka inspiroi häntä glitteriä pursuavalle rock-uralleen.

– Nautin työskentelystä Mobyn kanssa ja siitä, että opin tuntemaan hänet New York, New York -kappaletta äänittäessämme. Asumme molemmat kaupungissa ja rakastan sen meille kaikille antamaa inspiraatiota, Harry kertoi.

Moby tunnetaan oman tiensä kulkijana, joka ei ole välttämättä helpoin yhteistyökumppani studiossa. Debbie Harry kuitenkin viihtyi äänityspuuhissa ja sai itsekin vaikuttaa levytettyyn musiikkiin.

– Mobyllä on voimakkaita taiteellisia visioita, mutta hän kykenee kuuntelemaan myös muiden ehdotuksia. Sen ansiosta voin nyt tuntea olevani osa tuota kappaletta. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.

Moby, oikealta nimeltään Richard Melville Hall, löi itsensä läpi tanssikansan keskuudessa vuonna 1991 julkaistulla Go -technoklassikolla. Hänen ensimmäinen hittialbuminsa, vuonna 1999 julkaistu Play, nosti hänet maailmanlaajuiseen suosioon.