DJ Mobsterilta, Palefacelta ja Redramalta yhteinen musiikkivideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi –sivuston kautta julkistetusta Dj Mobsterin, Palefacen ja Redraman Still in Charge –kappaleesta on kuvattu vauhdikas musiikkivideo, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Yhteiskappale on saavuttanut suurta suosiota yleisön keskuudessa ja videota on jo ehditty toivoa artisteilta useaan otteeseen, levy-yhtiön tiedote kertoo.

Nopearytmisen ja visuaalisesti näyttävän videon on ohjannut ja leikannut New Yorkista kotoisin oleva nuori naisohjaaja, Tii Ricks, joka on aiemmin ohjannut Suomessa ohjannut musiikkivideoita esimerkiksi Kapasiteettiyksikölle. Videon tuotannosta vastaa Tii Ricksin tuotantoyhtiö Fresh Productions.

Stara.fi tarjoaa sinulle kyseisen singlekappaleen mp3-version, jonka voit ladata perjantaihin 29. syyskuuta saakka ilmaiseksi verkkosivustolta. Samalla voit osallistua (tästä) kilpailuun, jossa on palkintona sinkkuja tähtien nimikirjoituksilla varustettuna.