Jack Osbourne: Yritin itsemurhaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen nuorin mies Jack on paljastanut yrittäneensä itsemurhaa. 20-vuotias Jack tunnusti olleensa tuolloin niin masentunut riippuvuudestaan alkoholiin ja kipulääkkeisiin, että hän yritti eräänä päivänä riistää itseltään hengen hotellihuoneessaan.

Nykyisin oman Jack Osbourne: Adrenaline Junkie -televisio-ohjelmansa juontajana toimivan miehen ajoi epätoivoiseen tekoon lopulta tyttöystävä, jota hän deittaili New Yorkissa. Osbournen soittaessa tytölle puhelimeen vastasi tämän entinen poikaystävä.

Jack paljasti asiat tuoreessa Jack Osbourne: 21 Years Gone -kirjassaan.

– En ollut valmis tuollaiseen hylkäämiseen. Aloin viillellä itseäni rikkinäisellä pullolla. Ensin viiltelin käsiäni, mutta sitten otin viinapullon, sekoitin siihen vettä ja join niin paljon kuin vain pystyin. Sitten löysin huoneesta useita pulloja lääkkeitä ja tein niistä aikamoisen sekoituksen.

Osbourne kömpi annoksen jälkeen sänkyynsä, mutta kuolema ei tullutkaan, vaikka pää oli täysin sekaisin. Lopulta hän heräsi 12 tunnin unien jälkeen ja soitti heti terapeutilleen.