George Michael: Minulla ei ole huumeongelmaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti George Michael jäi sunnuntaina jälleen kiinni huumausaineiden hallussapidosta, kun häneltä löydettiin marijuanaa. Poppari väittää kuitenkin yhä julkisesti, ettei hänellä ole huumeongelma.

Toisen kerran vuoden sisällä kiinni jäänyt Michael löydettiin autostaan aamuyöllä ohjauspyörän taakse sammuneena. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, kun poliisit pelkäsivät hänen saaneen mahdollisesti sairauskohtauksen. Sairaalasta päästyään poptähti meni poliisiasemalle, jossa hänet pidätettiin.

Michael pidätettiin samankaltaisesta tilanteesta jo kerran aiemminkin tänä vuonna. George Michael kertoi kuitenkin medioille, ettei hänellä ole ongelmia.

– Tämä oli toinen kerta kun minut pidätettiin käyttämätön huumeannos autossani. Minulla ei ollut huumeita tai alkoholia kehossani. Minulla ei ole ongelmia huumeiden kanssa, hän vakuutti.