Don Johnson Big Bandille kultalevy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Don Johnson Big Band -yhtyeen huhtikuun lopussa julkaistu nimikkoalbumi on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 15.000 myydyn tallenteen rajan. Don Johnson Big Band -nimiseltä albumilta julkaistut singlet Road, Busy Relaxin sekä Island Girl ovat vauhdittaneet levyn myyntiä runsaalla radiosoitolla.

– Olemme täysin mykistyneitä. Edellisen levyn menestys antoi odottaa paljon, mutta kultalevy myös kolmannen, edeltäjäänsä haastavamman albumin johdosta ylittää odotuksemme. Haluamme vilpittömästi kiittää levy-yhtiötä, perheitämme sekä kaikkia uskollisia fanejamme, yhtye kiittelee.

Aleksi Tuomivaara ohjaama Road -kappaleen musiikkivideo sai taannoin kunniamaininnan Oulun Musiikkivideofestivaaleilla. Albumin neljäntenä singlenä julkaistaan Private Intentions, jonka gospelkuoro-osuudet nauhoitettiin Nashvillessä, Yhdysvalloissa.

Parhaillaan Don Johnson Big Band on kiertueella, jolla se esiintyy keskiviikkona 1. marraskuuta Espoossa James Brownin lämmittelijänä. Samassa tilaisuudessa yhtye vastaanottaa kultalevynsä.