Paris Hilton saa porttikieltoja myös hotelleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin pintapaikkoihin viime aikoina porttikieltoja saanut miljoonaperijätär Paris Hilton joutuu jatkossa miettimään tarkkaan myös majoitusvaihtoehdot matkustaessaan maailmalla. Hän on nimittäin saanut ystävineen porttikiellot eräisiin maailman trendikkäimpiin hotelleihin.

Useat pintahotellit ja klubit ovat päättäneet, että Paris Hilton, Lindsay Lohan ja ”heidän kaltaisensa” eivät ole enää tervetulleita vieraita. Jotkut ravintolat ja hotellit ovat kertoneet haluavansa jatkossa keskittyä iäkkäämpiin ja rauhallisempiin asiakkaisiin. Hilton ja Lohan ovat järjestäneet viime vuosina erilaisia kohtauksia lukuisissa hotelleissa ja klubeissa.

Äskettäin ovimies eväsi Hiltonilta sisäänpääsyn viiden tähden Gramercy Park -hotelliin New Yorkissa. Paris oli saapumassa paikalle mukanaan näyttelijäystävänsä Orlando Bloom ja Winona Ryder. Trendihotellin luoja Ian Schraeger ei halua jatkossakaan heikäläisiä vieraakseen.

– Paris Hiltonin kaltaiset eivät ole enää tervetulleita, hän kertoi.

Taannoin Parisilta evättiin pääsy myös Los Angelesissa sijaitsevaan Tower Bar -klubiin ja New Yorkissa sijaitsevaan Bungalow 8 -klubiin. Viime viikolla häntä ei päästetty Los Angelesissa Esquire Show House -juhliin.

– Emme halua, että meidät yhdistetään hänen kaltaisiinsa ihmisiin, juhlien järjestäjä kertoi.