Kylie Minogue palaa vihdoin lavoille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden toukokuussa Showgirl -kiertueensa rintasyövän takia keskeyttänyt Kylie Minogue on viimein palaamassa lavoille kuukausien spekuloinnin jälkeen. Hänen kiertueensa jatkuu jo ensi viikolla Australiasta. Kylie nousee silloin lavalle Sydneyssä.

Kylie Minoguen levy-yhtiö vahvisti tiedot paluukeikasta eilen. Supertähti on viimein valmis nousemaan estradeille puolentoista vuoden keikkatauon jälkeen. Tuona aikana Kylie leikattiin rintasyövän takia Melbournessa ja hän sai kemoterapiaa Pariisissa. Viime kuukausina Kylie on esiintynyt julkisuudessa jo useaan otteeseen, ja hän julkaisi äskettäin myös kirjan ja hajuveden. Myös uusi albumi on parhaillaan työn alla.

Odotetun paluun kunniaksi kiertue on nimetty uudelleen. Showgirl -kiertue tunnetaan jatkossa nimellä Showgirl Homecoming Tour, eli showtytön paluukiertue.