Busta Rhymes voi joutua vankilaan. Suomen keikka ei vaarassa.

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen ensi kuussa keikalle saapuva hiphop-tähti Busta Rhymes, oikealta nimeltään Trevor Smith, sai torstai-iltana sakkorangaistuksen jäätyään kiinni matkapuhelimeen puhumisesta ajon aikana. New Yorkissa on kiellettyä puhua kännykkään samalla kun ajaa autoa, ja Busta rupatteli puhelimeensa ajaessaan Manhattanin poliisiaseman ohi.

Poliisit huomasivat rikkeen, ja lähtivät hiphop-tähden GMC Denali katumaasrurin perään. Partio rapsautti tähdelle rikkeestä sakot. New York Post -lehden mukaan Busta kiroili äänekkäästi saadessaan sadan dollarin sakkolapun. Tähden asianajaja Bob Kalina ei kommentoinut tapausta, sillä hänellä on tärkeämpiä juttuja mielessään.

Poliisi tutkii edelleen Busta Rhymesin musiikkivideon kuvauksissa helmikuussa sattunutta ampumavälikohtausta, jossa ammuttiin kuoliaaksi henkivartija Israel Ramirez. Paikalla kuvattiin tuolloin Rhymesin Touch It -kappaleen musiikkivideota.

Lisäksi viime kuussa Busta oli oikeudessa vastaamassa syytöksiin faninsa elokuisesta pahoinpitelystä. Tuolloin Bustan autosta löydettiin lisäksi ase, mutta oikeudenkäynnissä syytteet jätettiin siltä osin käsittelemättä. Hän joutuu kuitenkin vielä vastaamaan syytteisiin pahoinpitelystä. New York Post -lehden mukaan Busta voi pahimmassa tapauksessa joutua jopa vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin.

Oikeudenkäynti jatkuu Yhdysvalloissa 11. joulukuuta. Busta Rhymes saapuu keikalle Suomeen viikkoa aiemmin, 5. joulukuuta, eli keikka ei ole vaarassa peruuntua.