Spider-Man -tähti Tobey Maguire sai lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spider-Man -elokuvien päätähti Tobey Maguire ja hänen puolisonsa, maineikas korusuunnittelija Jennifer Mayer, ovat saaneet ensimmäisen lapsensa. Tytär syntyi 9. marraskuuta Los Angelesissa, People -uutisoi.

– Tämä on elämäni parasta aikaa. Kävelen kuin ilmassa. Olen menossa naimisiin ja perustamassa perheen, Meyer hehkui äskettäin USA Today -lehdelle.

Universal Studios -elokuvayrityksen johtajan, Ron Mayerin, tytär on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä korusuunnittelun saralla. Hänen faneihinsa lukeutuvat muiden muassa supertähdet Jennifer Aniston, Kate Hudson, Lindsay Lohan ja Nicole Kidman. Tobey on syystäkin innoissaan kihlattunsa menestyksestä.

Perheenlisäyksen ohella Tobey Maguire on kiireinen mies myös työrintamalla. Hänen tähdittämänsä Spider-Man 3 -elokuva saa pian ensi-iltansa. Kihloissa oleva pariskunta ei ole vielä ilmoittanut hääpäiväänsä.