Justin Timberlake avittaa Duran Duran -yhtyeen paluuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on mukana työstämässä Duran Duran -kasariyhtyeen paluulevyä. Justinin lisäksi tuotantoportaassa häärii myös hiphop-maailman tämän hetken kuumin tuottaja Timbaland. Timbaland on tehnyt hittejä viime aikoina Justinin lisäksi myös Nelly Furtadolle.

Duran Duranin keulahahmo Simon LeBon on vahvistanut tiedot supertähtien mukanaolosta. Timbaland tuottaa kolme kappaletta uudelle albumille. Justin on mukana kirjoittajana ja tuottajana yhdellä levyn raidalla. Yhtyeen mukaan levylle olisivat halunnut mukaan myös useat muut nimekkäät tuottajat, joten kasariyhtyeen paluu kiinnostaa kovasti.

Duran Duran sai ensimmäisen hittinsä listoille vuonna 1981, kun Planet Earth nousi brittilistalle. Sittemmin listaviisuja on tullut kymmeniä, joista parhaat nousivat maailmanlaajuisiksi hiteiksi ja listaykkösiksi. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Wild Boys, Girls On Film, Hungry Like The Wolf, Rio ja James Bond -tunnari A View To A Kill.

90-luvulla yhtye teki jo kertaalleen pienimuotoisen paluun listoille hiteillään Ordinary World ja Come Undone. Duran Duran julkaisi uutta materiaalia tasaisesti myös 90-luvulla. 2000-luvulla listoille on noussut vain kaksi Duran Duran -kappaletta. Yhtye käytännössä hajosi viime kuussa, kun kitaristi Andy Taylor jätti yhtyeen yhtyeen sisäisten erimielisyyksien takia. Yhtye on viettänyt viime viikot kiertueella Euroopassa ja Yhdysvalloissa.