Pink arvostelee kovin sanoin Beyoncea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Pink ei peittele mielipiteitään, ja tällä kerralla Alecia Moorena syntynyt poppari sivaltaa r&b-tähti Beyonce Knowlesia. Eläinten oikeuksista kovasti huolehtiva Pink on hyökännyt sanallisesti Beyoncen kimppuun siksi, että tämä käyttää turkkeja.

Pinkin mielestä Beyonce lähettää pukeutumisellaan ihailijoilleen vääränlaisia viestejä.

– Toivottavasti häntä purevat samanlaiset eläimet, joita hän pitää yllään. Julkkiksena hänen pitäisi tuntea vastuunsa viesteistä, joita lähettää pukeutumalla turkiksiin. Ihmiset voivat luulla, että se on cool, mutta se ei ole, Pink raivosi News Of The World -lehdelle.

Toisaalta Pink ei ole ihan paras esikuva itsekään, sillä viime keväänä hän paljasti sekoilleensa nuorempana huumepäissään Amsterdamissa, kokeilleensa huumeita jo 10-vuotiaana ja menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Nyttemmin Pink on tosin jo hieman rauhoittunut.

Stara tapasi Pinkin äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!