Twisted Sister päättää uransa joululevyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen heavy metal -yhtye Twisted Sister päättää uransa mielenkiintoisella tavalla, kun yhtye julkaisee viimeisenä studioalbuminaan joululevyn Twisted Christmas. Albumilla yhtye soittaa perinteisiä joululauluja heavy-versioina, ja levyllä Twisted Sister tulkitsee mm. kappaleet White Christmas, I Saw Mommy Kissing Santa Claus, Let It Snow ja Oh Come All Ye Faithful. Vierailijoina levyllä ovat Lita Ford ja Doro Pesch. Albumi julkaistaan Suomessa perjantaina 17.11.

Yli 10 miljoonaa levyä uransa aikana myynyt Twisted Sister oli suosionsa huipulla 80-luvun alussa, ja bändi hajosi vuonna 1987. Bändi kasattiin uudelleen vuonna 2003, ja viime kesänä Twisted Sister esiintyi myös Suomessa. Tänä vuonna yhtye juhlii 30-vuotista uraansa, sillä laulaja Dee Sniderin tähdittämä kokoonpano syntyi vuonna 1976, vaikka Alun perin Twisted Sister perustettiin jo 1972. Yhtyeen tunnetuimmat hitit ovat We’re Not Gonna Take It ja I Wanna Rock.

– Olen aina inhonnut bändejä, jotka eivät osaa häipyä lavoilta ajoissa. Haluan väistyä, ja antaa tilaa nuoremmilleni. Tarkoittaako tämä sitä, että en tee enää ikinä mitään? Ei. Mutta olenko tosissani, kun haluan tämän loppuvan? Kyllä. Ei sen vuoksi, että jokin olisi pielessä, vaan siksi että kaikki on juuri niin kuin pitääkin, ja haluan lopettaa kun kaikki on kohdallaan, Dee Snider kommentoi yhtyeen lopullista hautaamista Billboardin haastattelussa.