Play It Again 3

Albumit · Stara.fi

Syksyn dancekokoelmia edustaa Play It Again 3, jolle on koottu pääasiassa b-luokan julkaisuja, mutta mukaan mahtuu toki myös selviä a-sarjan hittejä.

Albumin parasta antia edustavat Loleatta Hollowayn Love Sensation -klassikon päivitetty versio, Negativen Planet Of The Sun ja Poets of the Fallin Sorry Go Round. Hienoa, että mukana on myös hieman vanhempi, mutta edelleen toki mainio Brightboyn Vanity Fair -hitti.

Danzelin uusi tanssiveto My Arms Keep Missing You tanssittaa ysärihenkisesti, mutta vokaaleissa olisi parantamisen varaa. Shanadoon King Kong lienee puolestaan pelkkä vitsi. Cascadan Everytime We Touch -raiskaus pilaa vanhan klassikon. Kaksi discolegendaa, Dj Bobo ja Sandra, yhdistävät voimansa kappaleessa Secrets Of Love, joka ei ikävä kyllä yllä hittikastiin. 2 Unlimitedin No Limit -hittiä lainaava Sylverin Why ei sekään sytytä.

Viime vuosikymmenen hittibändi Basic Elementin paluusingle I’ll Never Let You Go on raikas tanssileka. Untouchable 3:n That Once In A Lifetime ja Antti Tuiskun Sekaisin menevät samaan sarjaan. Lisäksi mukana on The Rasmus, So Called Plan, Dame ja monta muuta enemmän tai vähemmän tuttua nimeä. Play It Again on ehkä syksyn toimivin hittikokoelma.

Pisteet 3/5