Kevin Federlinen elintaso romahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federlinen on palannut taloudellisesti sinne mistä tulikin. Britneyn rahoilla luksuselämään sopeutunut K-Fed on joutunut palaamaan säästölinjalle, ja jatkossa hän joutuu venyttämään penniä oikein kunnolla.

Kevin oli tänä viikonloppuna keikalla Miamissa, jonne hän ei matkustanut yksityiskoneella tai edes lentokoneella. Wannabe-rappari Federline matkusti keikalleen nimittäin linja-autolla jo tiistaina. Myöhemmin hänet nähtiin shoppailemassa kaupungin Lincoln Road -ostosparatiisissa, mutta Kevin joutui tyytymään ikkunaostoksiin, sillä hän palasi hotelliinsa tyhjin käsin.

Myös ruokapuolella K-Fed elää säästeliäästi, sillä New York Post -lehden mukaan hän aterioi luksusravintolan sijaan Cardozo Café -nimisessä kulmakuppilassa Ocean Driven varrella. Shampanjanhuuruisiin julkkisjuhliin tottunut taustatanssija bongattiin myöhemmin Miamin yöelämästä nauttimassa yökerhojen drinkkitarjouksista.

Kevin Federline esiintyi perjantai-iltana miamilaisessa Mansion -yökerhossa.