Justin Timberlake : FutureSex/LoveSounds

Albumit · Stara.fi

Justin Timberlake onnistui tekemään upean paluun hittilistoille uuden FutureSex/LoveSounds -albuminsa ensimmäisellä SexyBack -singleraidalla. Kappale seurasi Robbie Williamsin ja Nelly Furtadon tyylinvaihtoa, mutta se ei onneksi ollut läpileikkaus koko albumista. Levy esittelee erittäin monipuolisen ja laadukkaan Timberlaken, jonka lahjakkuus ei jää huomaamatta.

Levyn nimibiisi lainaa bassoriffissään Queenin klassikkoa, mutta ei ole iso hitti. My Love toimii muutaman kuuntelukerran jälkeen loistavasti ja taustavinkuna jää välittömästi päähän soimaan. Myös brigde on hieno. Osin accappella-meisingillä toteutettu LoveStoned on hauska ja toimiva kokeilu, joka saa jalan liikkeelle.

What Goes Around… on kaunis Everlast-henkinen slovari, ja sitä seuraava Chop Me Up menee jo selvästi hiphopin tontille hittimoodilla. Letkeä kesäviisu Summer Love pyörittää lantiota tyylikkäästi ja toimii varsinkin soundeiltaan. Losing My Way on rauhallisuudestaan huolimatta albumin parhaita raitoja. Kertsi tarttuu erittäin hyvin.

Aivan jokainen levyn viisu ei ole selvää hittikauraa. Bond-tunnelmaa lainaava Damn Girl ei ole kovin osuva lataus, mutta menee muiden mukana samoin kuin Sexy Ladies ja Until The End Of Time. Levyn päättävä (Another Song) All Over Again tunnelmoi Angie Stonen ja Alicia Keysin pelikentillä.

Levy on niin monipuolinen, että välillä pitää tarkistaa onko soittimessa levy vaihtunut. Kokonaisuutena Justinin albumin on omassa genressään neljän pisteen albumi, jossa ei täyteraitoja ole.

Pisteet 4/5