Antti Tuiskulle elokuvarooli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku tullaan näkemään elokuvan tähtenä. Kyseessä on koko perheen jouluelokuva, jonka näyttelijäksi Tuisku on kiinnitetty. Elokuvan ohjaa Juha Wuolijoki ja sen nimeksi tulee Joulutarina. Ensi-iltansa elokuva saa marraskuussa 2007.

Joulutarina on kertomus pyyteettömästä antamisen ilosta ja elämänmittaisesta ystävyydestä. Elokuva lupaa paljastaa Joulupukin salatun lapsuuden.

Tuiskun lisäksi elokuvassa näyttelevät muiden muassa Hannu-Pekka Björkman, Otto Gustavsson, Kari Väänänen, Mikko Leppilampi, Minna Haapkylä ja Mikko Kouki. Elokuvan on käsikirjoittanut Marko Leino, joka on kirjoittanut muun muassa kotimaiset menestyselokuvat Matti sekä Minä ja Morrison.

Snapper Films Oy:n tuottaman leffan kuvaukset aloitetaan ensi vuoden puolella, ja sitä kuvataan Levin ja Utsjoen alueilla.