Chritina Aguilera kännäsi Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Christina Aguilera nähtiin tiistaina Lontossa, jossa tähti otti haltuun kaupungin yöelämän. Railakkaasti juhlinut Christina höyläsi luottokorttejaan illan aikana peräti 3.000 eurolla Kabarets Prophecy -yökerhossa.

Loppuillasta silminnäkijät todistivat, että supertähtikin voi ottaa pari lasillista liikaa, kun aikamoisessa laitamyötäisessä ollut Cristina Aguilera poistui paikalta turvamiestensä tukemana. Vahvasti juopunut tähti nautti illan aikana lähinnä shampanjaa.

Myöhemmin Christinan tiedottaja totesi, että neitokaisen horjumisen syynä oli väsymys, eikä ylen määrin nautittu alkoholi. Ainakaan kovin edullisiin tuotteisiin Aguilera ei ole tykästynyt.

– Christina on pienikokoinen ihminen ja lisäksi hän oli erittäin väsynyt, koska on parhaillaan kiertueella. Hän joi illan aikana vain muutaman lasillisen Veuve Clicquot -shampanjaa ja yhden vodka-juoman. Silti lasku nousi 3.000 euroon, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Yksityisjuhlissa nähtiin Christinan lisäksi myös monia muita julkkiksia. Paikalla olivat esimerkiksi Black Eyed Peas -yhtyeen jäseniä.