Kohuväite: Snoop Dogg on poliisin ilmiantaja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin muiden muassa aseiden hallussapidosta pidätetty hiphop-tähti Snoop Dogg, eli Calvin Broadus, on joutunut kovien väitteiden kohteeksi. Hänen entisen levy-yhtiönsä Death Rowin johtaja Marion ’Suge’ Knight syyttää Snoopia julkisesti poliisin vasikaksi.

Snoop pidätettiin kuluneella viikolla jo kolmannen kerran muutaman kuukauden sisällä, kun poliisi löysi hänen autostaan aseita ja huumeita. Tähti ei kuitenkaan tule saamaan rikoksistaan vankeustuomiota. Hän on selviytynyt myös aikaisemmista rikoksistaan jopa alle minimituomioiden, vaikka aikaisempien rikosten takia Snoopin olisi tullut saada tavallista kovempi rangaistus.

Tuoreimmassa Rolling Stones -musiikkilehden numerossa Snoop Dogg tunnustaa myös harkinneensa Knightin tappamista. Levypomo kertoi pelkäävänsä, että Snoop selviäisi siitäkin ilman rangaistusta.

– Snoop on vasikka. Hän on poliisin ilmiantaja. Hän on ainoa ihminen, joka ei koskaan joudu vankilaan, vaikka mitä tekisi. Minä en pidä vasikoista. Snoop ei ole koskaan ollut edes oikeassa tappelussa. Kun hän on ongelmissa, hän juoksee poliisin luo, oksentaa ja alkaa itkeä, Knight kertoi PageSix.com -julkaisulle.

Snoop Doggin ja Knightin riidat alkoivat vuonna 1996, kun Snoop jätti silloisen Death Row -levy-yhtiönsä siirtyäkseen Master P:n leipiin. Snoop näytteli parin vuoden takaisessa Starsky & Hutch -elokuvassa poliisin vasikkaa.