Sugababes-tähti: ”Minusta tuli yhdessä yössä poptähti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyhtye Sugababes on vuosituhannen menestyksekkäin tyttöyhtye. Stara tapasi yhtyeen jäsenet Lontoossa ja tiedusteli heiltä muiden muassa lukuisten miehistönvaihdosten vaikutusta yhtyeeseen. Tuoreimpana jäsenenä Mutyan tilalle tullut Amele hehkuikin saatuaan suoranaisen lottovoiton, joka nosti hänet yhdessä yössä poptaivaan tähdeksi.

– Sugababesin jäsenyys oli minulle aluksi suuri shokki. Minusta tuli kirjaimellisesti yhdessä yössä poptähti. Yritin saada epätoivoisesti levytyssopimusta, seuraavana päivänä olin osa maani suosituinta popbändiä. Olen jo kuitenkin tottunut elämään Sugababena. Rakastan jokaista jännittävän poptähtielämäni minuuttia, Amele iloitsee.

Bändistä esikoislapsensa ”hoitovapaata” varten eronnut Mutya saa yhtyeen jäseniltä positiivisia kommentteja, vaikka hän itse onkin katkaissut välinsä yhtyeeseen.

– Mutya halusi elämäänsä vaihtelua. Toivomme hänelle parasta onnea, Keisha kertoo.

Lue Sugababes -yhtyeen koko haastattelu tästä!